Dylan van Meurs

Als drummer afgestudeerd aan het Rock City Institute in Eindhoven en nog steeds te vinden achter de drums bij o.a. Wilhelmina Blues Band, Hootenanny Jim en Fake Billy & The False Prophets, en enkele andere projecten. De laatste jaren heeft hij zich daarnaast ontwikkeld tot een talentvolle zanger en gitarist met een grote voorliefde voor country en finger picking guitar. 

 

Coos van de Klundert

Gitarist en composer van o.a. The Mississippi Delta Brothers en Camilla Blue. Een gevoelsgitarist met geheel eigen stijl en sound. Naast elektrisch gitaar toegespitst op Slide gitaar en gespecialiseerd in Rhythm & Blues, Roots, Country, Blues, Spaghetti (Western), New Orleans, Sfeermuziek, Ballads en Grunge. In 2013 afgestudeerd aan het Rock City Institute te Eindhoven. 

En bovenal een groot liefhebber van JJ Cale. 

 

Sinds 2 jaar is Coos succesvol als gediplomeerd gitaardocent, gespecialiseerd in American Roots gerelateerde stijlen. Neem vrijblijvend contact op als je interesse hebt!  Met ondertussen zo'n 20 vaste leerlingen heeft hij bewezen dat hij goed in staat is om dit specifieke genre over te kunnen brengen op zijn leerlingen. Mocht je interesse hebben in een (proef) les neem dan contact via zijn website.

 

 

Niek van de Klundert

Zanger, toetsenist en composer bij de Eindhovense rhythm & roots band Mississippi Delta Brothers en de Wilhelmina Blues Band, samen met o.a. Ad van Meurs, Koos Cornelissen en Dylan van Meurs vormt hij de huisband van dit legendarische muziekcafé die inmiddels ook steeds vaker buiten café Wilhelmina te horen is. Combineert het liefst honky tonk piano fiffs met New Orleans grooves en hedendaagse beats. Daarnaast sinds aantal jaar programmeur van de wekelijkse American roots concerten in het nostalgische theaterzaaltje boven café t Rozenknopje in Eindhoven onder de noemer Live in de Knop en als gastprogrammeur actief bij AREA51 op StrijpS.  Sinds 2015 is hij ook met zijn eigen band DR Nick & The High Rise te horen.  

 

 

 

Daan van der Vorst

Drummer bij de Eindhovense rhythm & blues band Mississippi Delta Brothers en bij TheBigones.

Hij maakt het liefst gebruik van obscure sounds die hij combineert met new orleans grooves.

In het verleden heeft hij ook gespeeld bij Iris Penning, the Harlets en Wanted Men.

Momenteel zit hij in zijn afstudeerjaar van de Eindhovense muziekopleiding Rockcity Institute.

Igor de Wit a.k.a. 'King Konga'

King Konga voorziet menig muzikaal gezelschap van zijn strakke percussie partijen. Zo is en was  hij o.a. te horen en zien bij The Moonstorm/The Gospel, GSM/MEZCALECTRIC, BarbaBop en Rock 'n Roll Circus. Daarnaast is hij een een bijzonder creatieve bouwer, van decors tot schemerlampen tot auto's pimpen. 

Frank Strokap

Frank Stokap heeft zijn sporen in de muziek ruimschoots verdiend, zowel op het podium als in de studio. Momenteel speelt hij o.a. met Ad van Meurs en Niek van de Klundert in de Wilhelmina Blues Band, huisband van het befaamde Eindhovense muziekcafé. 

 

Frans Zijlmans

Frans Zijlmans werkt als geludisman voor diverse bands en is vaste geluidsman bij een aantal Eindhovense podia zoals Live in de Knop @Rozenknopje, De Altstadt en tot de sluiting in 2014, bij The Rambler. 

 

Gasten

Voor bijzondere gelegenheden kan de band uitgebreid worden met diverse getalenteerde gastmuzikanten! Neem daarvoor contact op om te zien wat mogelijk is. 

Please reload

JJ Cale Tribute

BOOKING INFO

​Tel:  0031 6 52 68 42 08

​Mail: niekvandeklundert@gmail.com​​​

 

  • w-facebook
  • w-youtube